heterojen zemin kaplama
heterojen zemin kaplama

Heterojen Zemin Kaplama

Heterojen zemin kaplama ile isterseniz ahşap ya da taş görünümüne de sahip olabilirsiniz. İç mekanlarda çokça tercih edilmesinde bir etken de budur. Bunun yanı sıra soyut birçok desen de mevcuttur. Üstelik son derece sessizdir.

Heterojen PVC yer döşemesi genelde 2 mm kalınlığında olan PVC yer kaplaması malzemesidir. Heterojen diyerek, bu zemin sisteminin katmanlardan oluştuğunu ifade etmek istenmiştir. Bu tür malzemelerde kaliteyi asıl belirleyici olan katman üst aşınma tabakasıdır. Aşınma tabakası 0,30 mikron ile 0,80 mikron arasında değişmektedir. En kalitelisi en yüksek aşınma tabakasına sahip olan PVC zemin kaplamasıdır. Heterojen PVC yer kaplamasının en büyük özelliği ise cila gerektirmemesidir.

Heterojen Zemin Kaplama Nedir ?

Heterojen yer kaplama, okul, hastane, ofis gibi ticari tip mekanların zeminlerinde kullanılabilen 2mm kalınlığında bir çok katmandan oluşabilen ve rulo olarak uygulanan bir yer döşemesi türüdür. rulo olarak yapıştırıcılar ile yerinde montajlanmaktadır. Heterojen pvc yer döşemeleri fiyatları için lütfen teklif alınız.

Heterojen vinil PVC zeminler ise, doğal ahşap, taş, tekstil ve renk tasarımlarını zeminlerinize taşır. Dijital baskı teknolojisi ile üretilen özel desenli modeller de mevcuttur. Genel amaçlı kullanılan zeminlerimiz her ihtiyacı karşılayan, yüksek teknolojiye sahip, heterojen kompakt vinil çözümüdür. Doğa dostu zeminlerimiz % 50’ye kadar geri dönüştürülmüş içerik içeren ve % 100 ftalat içermeyen en son teknoloji ile üretilmiştir.

Heterojen Zemin Kaplama Nedir Nasıl Uygulanır ?

Pvc zemine döşenmeden önce, alt yüzey zeminin mukavemetinin yüksek olması, toz, kir, alçı, boya ve gevşek halde bulunan malzemelerden arındırılmış olması istenir. Bu yüzden pvc zemin yapılmadan önce self leveling (kendinden yayılan şap) uygulaması yapılır. Bu sayede yüksek mukavemette, çatlaksız,temiz, terazisinde, mastarında düzgün bir zemin elde edilmiş olur.

Heterojen Zemin Kaplama Kullanım Alanları :

Okullar, anaokulları, kreşler, kütüphaneler, sürücü okulları, hastaneler, sağlık ocakları, dispanserler, poliklinikler, laboratuarlar, eczaneler, kafeler, restoranlar, kültür merkezleri,sanat galerileri, müzeler, alış-veriş merkezleri, fitness merkezleri, spor salonları, dans okulları, spor sahaları, veterinerler, kuaför ve güzellik salonları, spa ve masaj merkezleri, otoparklar, eğlence parkları, oteller, pansiyonlar, bankalar, belediye binaları, süs ve yüzme havuzları, iş ve ticaret merkezleri, süpermarketler, film stüdyolarında kullanımı tavsiye edilir.

Heterojen Zemin Kaplama Markaları

GERFLOR
TARKETT
BEEFLOOR